• SKF C1 wint derde competitieronde en staat bovenaan!

24 sep 2019
  • Ook in de derde competitieronde pakt SKF C1 punten, waardoor zij DVO C1 en Tiel C1 voorbij gaan en op een mooie eerste plek staan.

Aanval: Alana, Noëlle, Arjan en Nathan Feenstra
    Verdediging: Daniëlle, Elisa, Tom en Rudger
    Wissels: Denise en Nathan de Boer

SKF C1 begon sterk aan de eerste helft, ook al was MIA een sterke tegenstander. Het eerste doelpunt werd gescoord door SKF. Maar al snel scoorde MIA daarna de 1-1. Vanaf dat moment liep het steeds gelijk op. Rond het einde van de helft ging het bij SKF C1 ook wat minder goed en stond het gelijk (6-6). Gelukkig scoorde SKF C1 wel telkens eerder en hebben wij niet achter gestaan. We gingen met 9-6 de rust in.

Na de rust begonnen we goed en scoorden we de 10-6. Maar daarna scoorde MIA een aantal doelpunten achter elkaar en werd het weer spannend. Het was nog maar 1 doelpunt verschil. Onze trainers vroegen een time-out. De time-out hielp ons wel, want daarna scoorden wij weer een aantal doelpunten en werd het 14-10. Het mooiste was dat MIA toen gelijk om een time-out vroeg, maar uiteindelijk bleven wij voorstaan en werd het 15-11 voor SKF C1. Niemand was echt helemaal tevreden over de wedstrijd, maar de winst was binnen!!

Doelpuntenmakers: Arjan (5), Danielle (2), Nathan Feenstra (2), Rudger (2), Nathan de Boer (2), Tom (2)

Deze week gaan we weer trainen en zaterdag spelen we weer thuis tegen Albatros C1. We vinden het leuk dat er iedere keer veel publiek is en hopen dat jullie er ook zaterdag weer zijn. We spelen om 10:15 uur! We gaan weer voor een goede wedstrijd en de punten!