• SKF D1 verslaat Wageningen D1 met 10-7

  25 sep 2019
 • Het is zaterdag 21 september 2019. De vakken in de aanval staan Nathan van Engelenburg, Tygo Bloemendal, Veerle de Wit en Hilde Thoutenhoofd. En in de verdediging startte: Lars Postma, Stijn van Dijk, Esther Speelziek en Elise Loggers.

  Iedereen staat klaar om te beginnen. De scheids fluit en de wedstrijd is begonnen. Nathan gooit de bal diep op Tygo maar, beland helaas achter de achter lijn. Nou is de bal voor KV Wageningen. De verdediging van SKF is alert ze veroveren de bal gelijk waardoor de aanval meer kansen kan krijgen Nathan speelt Tygo meerdere keren vrij en de meiden komen voor Tygo in de aangeef komen. Maar viel steeds geen doelpunt. Na 7 minuten is Hilde gewisseld voor Rianne. En na 1 minuut scoorde Rianne de 1-0 en gelijk scoorde Nathan de 2-0. En toen was het wisselen van helft en toen scoorde Stijn de 3-0. En toen werd het 3-1 en die scoorde KV.

  Wisselen van helft. Tygo scoorde 4-1 maar Wageningen moest ff op gang komen en scoorde KV Wageningen de 4-2 en weer wisselen van helft en toen scoorde SKF ook de 5-2 en toen was het rust. Na de rust scoorde Wageningen de 5-3 en ook gelijk de 5-4 en toen scoorde Jelte de 6-4 en toen. Maar er was een time out en toen kregen ze op hun kop dat ze te slecht pasen. Maar ze lieten zich niet gewonnen geven want toen scoorde Wageningen de 6-5 en ook de 6-6 en nu stonde ze gelijk en toen scoorde Jelte gelukkig de 7-6 en ook de 8-6 en toen scoorde Esther de 9-6 maar Wageningen scoorde ook 9-7 maar er was nog maar 5 minuten en toen scoorde Stijn ook nog en mooie stip dus 10-7.

  Einde wedstrijd en SKF had gewonnen van Wageningen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Tygo