• SKF komt klap van twee uitvallers niet te boven

  20 sep 2021
 • De korfballers van SKF hebben ook hun tweede competitiewedstrijd in de hoofdklasse B verloren. In Dordrecht bleek Sporting Delta een maatje te groot. ,,Maar de tweede helft was hoopgevend”, aldus Daniël van Münster, die geblesseerd uitviel en ook een ploeggenoot naar de kant zag komen.

  Vorige week verloor SKF onnodig van Fiks. Dit keer moesten de Veenendaalse mannen en vrouwen dus naar Dordrecht. En daar was de start niet om over naar huis te schrijven, vond Daniël van Munster. ,,Ik vond het begin heel slecht van onze kant. We misten bijna alle kansen en gaven veel te veel weg.”

  Dat moest in de tweede helft recht gezet worden. Iets waar SKF in slaagde. ,,Dat ging stukken beter. We kwamen meer in ons spel en kregen meer kansen om het recht te trekken.” Het was op dat moment dat Van Munster uitviel met een enkelblessure. Vijf minuten later zag Van Munster ook vakgenoot Thijs van Ginkel uitvallen. ,,Thijs viel uit met een hoofdblessure. Daarmee kun je niet verder. Eigenlijk kwamen we dat niet meer te boven. Blijkbaar was het verlies van twee spelers te veel van het goede. Uiteindelijk stond de eindscore van 18-16 in het voordeel van Sporting Delta op het bord.

  Aanstaande zaterdag staat voor SKF de wedstrijd tegen Avanti uit Pijnacker op het programma. Of Thijs van Ginkel en Daniël van Munster dan inzetbaar zijn, is nog maar de vraag. Van Munster: ,,Ik weet niet hoe het nu met Thijs gaat. Maar mijn enkel is dik en pijnlijk. Ik kan nog niet zeggen wat er mis mee is en of ik volgende week mee kan spelen.”

  Bron: Regiosport Veenendaal