• SKF-selectie start voorbereiding

  15 aug 2019
 • Afgelopen dinsdag is onze selectie met haar voorbereiding begonnen.

  Met de nieuwe trainers Niels van Vessem, Evert Houtriet en Lion van Klooster, de fysieke ondersteuning van good old Barry Bloemendal en Fysiotherapie Nederveluwe aan hun zijde, gaat de groep trachten de komende jaren uit  te groeien tot een stabiele hoofdklasser. Dat gaan ze doen met een behoorlijk nieuwe en verjongde groep. Sterkhouders Daniël van Munster, Sarah van der Meer, Bart Mast, Tessa van den Bos en Bram Grijzenhout zijn helaas niet meer beschikbaar. 

  Komend weekend wordt deelgenomen aan de BeNeCup in Antwerpen. Daar wordt op de vrijdagavond aangetreden tegen het Boeckenberg van coach Johannes Schot. In het veld zullen onze youngsters te maken krijgen met klasbakken als Rick Voorneveld (voorheen KZ & TeamNL) en Brent Struyf (voorheen DVO/Accountor & Voorwaarts, nu sterkhouder van de Diamonds, het Belgische nationale team). Op de zaterdag staat Borgerhout op het programma. Een team met de beste heren van België, maar opvallend genoeg geen van allen uitkomend voor de Diamonds. Deze heren zouden in de Korfballeaque niet misstaan. En op de momenten dat er dit weekend niet gespeeld wordt, wordt er gewerkt aan teambuilding. Iets dat dit jaar het verschil kan gaan maken. 

  Volgende week donderdag staat dan de eerste thuiswedstrijd op het programma. Het Eindhovense DSC zal dan met haar selectie te gast zijn. Tevens wordt er nog geoefend tegen ASVD (woensdag 28 augustus te Dronten) en tegen De Meervogels (zaterdag 31 augustus op eigen terrein). Tussendoor zal er hard en gericht getraind worden om goed beslagen ten ijs te verschijnen. 

  Competitie Speelronde 1 zaterdag 7 september:
  14:00 SKF 2 - DSC 2
  15:30 SKF 1 - DSC 1