• Sponsor in beeld: Azero Adviesgroep

    3 jan 2022
  • ‘Gewoon goed en vertrouwd verzekerd’, dat is het motto van de Azero Adviesgroep. Een uitspraak die uitstekend past bij SKF. Maar dat is niet de enige reden waarom we de contacten met deze trouwe partner als zo waardevol beschouwen.

  • Het lijkt al weer lang geleden, afgelopen zomer. In een periode waarin het erg lastig is om ontmoetingen met onze partners te organiseren, greep de SKF-sponsorcommissie de ‘coronaluwe zomer’ aan om een barbecue met en voor de sponsors te plannen. Bij die gelegenheid was Azero ook vertegenwoordigd.  Op de foto zie je de ondertekening van het samenwerkingscontract tussen de adviesgroep en SKF (links Henk Takken namens Azero en rechts SKF-penningmeester Barry Bloemendal.)

    ‘We zijn er voor iedereen die in Veenendaal en omgeving woont en graag goed en voordelig verzekerd wil zijn’, lezen we ook op de overzichtelijke site. Maar het enthousiaste Azero-team bestaande uit Henk Takken, Bert van der Born en Monique Berkhof heeft meer te bieden, ook voor hypotheken is dit het juiste adres. Azero werkt daarin samen met de landelijk werkende organisatie Hypotheek House. Door deze samenwerking kan onze partner onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies bieden, met hoge kwaliteit en tegen aantrekkelijke tarieven.

  • Dat alles maakt dat SKF meer dan blij is met het partnership met Azero Adviesgroep. Wij streven immers ook naar betrouwbaarheid en kwaliteit. Helaas blijven onze partners vanwege Covid op dit moment wat op afstand, maar zodra deze golf voorbij is hopen we elkaar weer te kunnen ontmoeten.