• Steunen jullie het eerste tegen Tweemaal Zes?

  30 mrt 2023
 • Zaterdag speelt SKF 1 de allesbeslissende laatste wedstrijd van het seizoen in Maartensdijk tegen het al gedegradeerde Tweemaal Zes. Bij winst is SKF veilig, bij een andere uitslag moet er gekeken worden naar Drachten, Heerenveen en Maarssen waar de concurrentie speelt. De competitieplanner had het niet mooier kunnen bedenken, de laatste ronde speelt de top 4 (waaronder SKF) tegen de laatste 4 waardoor er nog veel mogelijk is. Zowel SKF, OVVO als Heerenveen hebben 10 punten, Wit-Blauw/Green Organics heeft er 9. 

  Bij gelijk aantal punten is het onderling resultaat doorslaggevend. Tegen Heerenveen en OVVO is dat in SKF's voordeel, tegen Wit-Blauw/Green Organics in Kampens voordeel, vandaar dat een gelijkspel niet op voorhand voldoende is. Maar laten we hopen dat de zakcalculator thuis kan blijven en SKF met winst op eigen kracht handhaving bewerkstelligt.

  Hieronder nog een oproepje van Matthias ten Brinke, SKF's aanvoerder. Op naar een geelblauwe hal in Maartensdijk!

  SKF supporters,

  Wat hebben wij als spelers en staf genoten van de thuiswedstrijden de afgelopen maanden. Jullie steun in een volle hal heeft ons echt geholpen in wedstrijden te overleven en de broodnodige punten in Veenendaal te houden.
  Super bedankt!

  Mede dankzij jullie steun hebben we het zaterdag in eigen hand…
  Nadeel: we spelen uit 😟
  Voordeel: in Maartensdijk, dus het is lekker dichtbij 😁

  Wat zouden we het gaaf vinden om met jullie support deze uitwedstrijd te beleven als een “thuiswedstrijd” en zo samen op eigen kracht ons veilig te spelen (en natuurlijk dan gewoon 4e worden)!!

  Wij gaan er alles aan doen en hopen jullie support zaterdag weer in onze rug te hebben!

  Hopelijk tot zaterdag,
  Groeten Matthias.

  Samen Kunnen we het Fiksen!!