• Train jij volgend jaar (weer) een team van SKF?

  12 feb 2020
 • Hoewel het misschien nog vroeg lijkt, zijn wij al rustig aan begonnen aan de trainersindelingen van volgend jaar. Misschien train je dit jaar al een team, misschien heb je de ambitie om het trainen geven/coachen volgend jaar (weer) op te pakken. We waarderen het dat je tijd en energie steekt/wil gaan steken in het trainen van een team, waardoor onze meer dan 500 leden elke week kunnen korfballen!

  Iedereen heeft zijn of haar eigen motivatie om een team te trainen. We zien het als onze taak om jullie hierin te ondersteunen en je waar mogelijk te stimuleren. Om jouw wensen omtrent het trainen/coachen van een team voor volgend jaar in kaart te brengen, hebben we deze enquête opgesteld. Wil je samen met iemand een team trainen, een trainerscursus volgen, een hoger/lager team trainen of bijvoorbeeld een nieuwe uitdaging aan gaan? We horen het graag!

  Naar aanleiding van de enquête zullen we een aantal gesprekjes plannen en de indeling zo ver mogelijk vorm geven. We zullen niet met iedereen persoonlijk spreken. Heb je hier wel behoefte aan? Zelf een gesprek aanvragen kan altijd door één van ons een berichtje te sturen.

  We kijken uit naar jullie reacties!

  Geke Beckerman (Coördinator Trainers & Coaches)
  Daniël van Münster (Coördinator Doelgroep Top Jeugd)