• Trainen tijdens schoolkorfbaltoernooi

  10 mei 2022
 • Het kan je haast niet meer zijn ontgaan. Woensdag 18 mei en donderdag 19 mei, met finales op zaterdag 21 mei, kunnen we na twee corona-jaren eindelijk weer het schoolkorfbaltoernooi (SKT) organiseren. We verwachten die dagen zo’n 1250 basisschoolleerlingen op onze accommodatie!

  Het SKT heeft invloed op de trainingen die week. We zetten ze even op een rij:

  Dinsdag 17 mei

  Deze avond worden door de materiaalcommissie alle velden klaar gelegd. Dat doen zij zo veel mogelijk ná de trainingen, dus deze avond kan er in principe gewoon getraind worden. De selectie traint als laatste op veld 1. De materiaalcommissie zal e.e.a. voor veld 1 klaar zetten, en de vraag aan de selectie is om na afloop van hun training de lijnen even goed te leggen voor het toernooi de volgende dag.

  Woensdag 18 mei

  Er kan deze dag NIET getraind worden tot 20.30 uur. Alle trainingen vóór 20.30 vervallen dus. Na 20.30 uur kunnen de velden in principe gebruikt worden. Laat de lijnen/palen zo veel mogelijk op hun plek. Als ze echt in de weg liggen, mogen ze natuurlijk even aan de kant gelegd. Maar leg na training alles weer terug zoals het was.

  Donderdag 19 mei

  Er kan deze dag NIET getraind worden tot 20.45 uur. Deze trainingen vervallen dus. Aan de ploegen die vanaf 20.45 uur nog gaan trainen, willen we vragen even te helpen bij het opruimen van de palen en lijnen. Samen is dat zo klaar!

   

  Kun je door het schoolkorfbal niet trainen, maar wil je wel wat doen? We kunnen altijd mensen gebruiken om te helpen tijdens de toernooien. Aanmelden kan via schoolkorfbal@skfkorfbal.nl

  Dank voor jullie medewerking en flexibiliteit deze dagen. We hopen er met elkaar weer een mooi toernooi van te maken!

  De schoolkorfbalcommissie.