• Vacature - trainer/coach SKF3

  29 mrt 2024
 • Voor het korfbalseizoen 2024/2025 zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven trainer/ coach.

   

  Over SKF

  Korfbalvereniging SKF uit Veenendaal bestaat volgend jaar 70 jaar. Al jaren behoort SKF tot één van de grotere korfbalverenigingen van Nederland, met meer dan 600 actieve leden.

  SKF heeft een eigen binnen- en buitenaccommodatie. Alle jeugdteams spelen volgend (zaal)seizoen op het hoogste niveau van Nederland. Ook de seniorenteams spelen op een aansprekend niveau.

  S1 is in de zaal gepromoveerd naar de hoofdklasse, S2 speelt reserve hoofdklasse, S3 op het veld dit seizoen reserve hoofdklasse, komend zaalseizoen zal S3 uitkomen in de reserve overgangsklasse.

   

  SKF 3

  Ons derde team is een team met een combinatie aan spelers die ervaren zijn en jonge talenten.

  S3 bevindt zich momenteel in een transitiefase, van een team wat leunde op ervaring naar een mix met jong talent, overgekomen uit de junioren, wat momenteel 1x in de week traint. Deze trainingsfrequentie zal ook volgend jaar hetzelfde zijn, terwijl we als club wel zoeken hoe we ook voor onze jonge talenten een aantrekkelijk niveau kunnen bieden waar ze zich nog kunnen ontwikkelen en een stap naar een team hoger maken.

  Met deze ambitie zijn wij op zoek naar een trainer/ coach.

   

  Profiel

  Wij zoeken een gedreven trainer/coach die in staat is om vanuit het collectief het beste uit spelers te halen. Hierbij dient er ruimte te zijn voor het spelplezier, waarbij alle spelers ook zoeken naar iemand die positief opbouwend stappen met het team weet te zetten.

   

  Wij bieden

  • Een gretige groep bij een grote vereniging, waarbij je contacten onderhoudt met de selectietrainers.
  • Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een trainerscursus op kosten van SKF te volgen.
  • Een passende vergoeding.
  • Een mooie (werk)plek voor een korfbaldier in hart en nieren en/of een jonge ambitieuze trainer die SKF 3 als tussenstap wil gebruiken voor een vervolgstap binnen het korfbalvak.