• Van beheer: Hoe doe je een reservering?

  18 jan 2023
 • Bij SKF hebben we de beschikking over prachtige velden, een gave kantine en een eigen hal. Niet veel verenigingen hebben deze luxe en wij genieten daar dagelijks van. 

  Natuurlijk brengen deze voorzieningen verplichtingen met zich mee. Niet alleen qua onderhoud en schoonmaak, maar zeker ook financieel. Op dit laatste vlak worden we enorm geholpen doordat we verschillende andere huurders voor onze accommodatie hebben. Hiermee creëren we extra inkomsten die heel welkom zijn, maar voorkomen we ook dat de hal bijvoorbeeld onnodig leeg staat.

  Omdat er meerderen van onze accommodatie gebruik maken is het noodzakelijk om te weten wie er zowel intern als extern, van de accommodatie gebruik wil maken en dat er, aan het gebruik bepaalde voorwaarden verbonden zijn.

  Reguliere trainingsuren en wedstrijden zijn natuurlijk bekend, maar afwijkende activiteiten hebben we vaak niet scherp. Daarom hierbij een herinnering dat er op de website (klik op deze link) een duidelijke beschrijving staat hoe je extra activiteiten kunt aanvragen. Bijvoorbeeld bij een vergadering, een feestje, een toernooi enz. Door het tijdig aan te vragen voorkom je dubbele bezetting of een koude ruimte. Daarnaast vind je op de startpagina van de website in de rechterkolom onderaan een tweetal links, één naar het aanraagformulier "Reservering accomodatie" en één naar de agenda van de SKF sportaccomodatie. 

  Aanvraagformulier "Reservering accomodatie"

  Agenda sportaccomodatie SKF

  Dus ben je iets van plan, vraag even aan beheer of het kan! 🙂