• Van ? naar !: al gedaan?

3 apr 2021
  • Ruim een week terug stuurde SKF een mail naar alle leden en ouders van jeugdleden. Het betrof een uitnodiging om de verenigingsenquête in te vullen. Misschien heb je ‘m al ingevuld, maar het zou zomaar kunnen dat er nog niets van gekomen is.

SKF wil een club zijn voor iedereen en allemaal. Met mogelijkheden voor topsport, maar vooral ook alle ruimte voor het plezierkorfbal. Maar hoe doen we dat? Dat is niet alleen een vraag voor het bestuur of de commissies. Nee, het gaat om ons allemaal! Want vereniging dat zijn we met z’n allen.

Allemaal vragen en vraagtekens. Maar met elkaar kunnen we de vragen omzetten in antwoorden, in uitroeptekens. Daarom deze herinnering. Of eigenlijk: een dringende oproep! Vul de enquête in en help zo jouw club verderop.