• Verdiend punt mee naar Veenendaal

22 sep 2019
  • SKF C2 wist als het dit veldseizoen gelijk om de “prijzen” wilt spelen deze wedstrijd niet verloren mocht gaan tegen concurrent Woudenberg C1.

Opstelling:
    Aanval: Niels ©,Luka, Renate & Lisanne.
    Verdediging: Joost, Micha, Judith, Kim
    Reserve: Anna (C3) Ruben (D2)
    Teammanager: Marit (Cor afw.)
    Coach: Raymond

De wedstrijd startte flitsend! De verdediging zette vol druk! Met daarna een paar mooi uitgespeelde aanvallen. Na een onderschepping in de verdediging kon met een mooie dieptebal op Renate deze rustig afronden 0-1. Woudenberg was een beetje geschrokken van ons felle begin! Voordat ze het wiste stond het ook al 0-2 door goed doorzetten van Luka kon hij hem in het mandje leggen. Woudenberg, gemiddeld een kop groter begon zich in de wedstrijd te “duwen”. Ze kregen de ruimte om de duels op te zoeken en daarvan te profiteren! Met een aantal lange aanvallen, werd het gauw 2-2. Na de 2-2 werd gebruik gemaakt van de 8x wisselen regel. Joost & Niels werden gewisseld van vak, waardoor ze allebei weer in hun kracht kwamen te spelen. Tussendoor maakte Woudenberg 3-2. Na de wisselingen kregen we weer vat op de wedstrijd en dat resulteerde in een aantal goeie kansen! Lisanne (alias: The Hunter) dacht daar net zo over 3-3 (tevens de ruststand)
    Na rust ging SKF verder waar ze gebleven waren, volle bak verdedigen & kansen zoeken om de score uit te breiden. Ruben> Micha. Helaas stond het vizier van de C2 niet op scherp en de kansen die Woudenberg kreeg wisten ze wel te verzilveren. 4-3. Ondertussen had Renate het veld verlaten voor Anna (C3) zelfde type spelers: ze zijn altijd onderweg en gaan volle bak! De één loste de ander af! Niels stond nog niet op het score bord en bracht de stand op 4-4. Aanvallen daarna werden slordiger en de verdediging kon de bal niet kwijt en dat resulteerde in onnodige foutjes. 5-4. Luka die zich samen met Lisanne onttrok van het mindere spel knalde de 5-5 binnen!! Woudenberg volgende gelijk met een antwoord op de gelijkmaker 6-5. Daarna was er één ploeg die wilde winnen! SKF C2. Kans op kans…maar ook stapelde de foutjes zich op! Die twee gaan niet samen…af en toe was het \\"billen knijpen\\" >>>maar vlak voor tijd viel de verdiende gelijkmaker 6-6! Niels was de laatste schakel in een lange aanval. Niet veel later floot de scheids voor het einde van de wedstrijd!

Volgende week de terug wedstrijd in Veenendaal tegen Woudenberg! Nieuwe ronde nieuwe kansen!
    Het was misschien niet altijd even scherp! Maar we hebben een mooi resultaat!

Doelpuntenmakers: Luka 2x, Niels,2x,Renate 1x & Lisanne 1x.

Ouders die in vele getale waren gekomen!! Hartstikke bedankt voor alle aanmoedigen!
    We zien jullie graag terug a.s. zaterdag ochtend om 9.15!!

Tot volgende week!!
    De topper thuis tegen Woudenberg!!