• Vernieuwingen binnen SKF

15 feb 2021
  • Afgelopen weken zijn vrijwilligers druk geweest met opknappen en renoveren van verschillende ruimtes.

• De fysioruimte heeft een flinke opknap beurt gehad. De muren, het plafond, de deuren en de vloer (nu laminaat) zijn volledig opgeknapt. Daar zijn vrijwilligers flink druk mee geweest.

• De bar in vergaderruimte 1 is ook volledig opgeknapt. Een vrijwilliger is een aantal weken flink bezig geweest met schuren, opknappen en een likje verf erbij. Alles ziet er nu weer mooi uit. Tussendoor heeft hij de muur in Vergaderruimte 2 weer voorzien van dat de blauwe kleur zodat het weer netjes is. De kachels hebben een flinke beurt gegeven en de vloer is vier keer met de boenmachine schoon gemaakt. Alle ramen zijn gedaan en het plakband van de schuifmuur is verwijderd.

• Een aantal vrijwilligers heeft een enorm doek van Crossbow Coffee in de zaal gehangen. Langs de weg zijn verschillende sponsordoeken gehangen en er zijn er ook nog in de maak.  Ook hier is een vrijwilliger enorm druk mee geweest om alles te regelen.

• Vrijwilligers hebben zeven banken om het hoofdveld gezet, elke bank was 90 kilo, dus geen licht gewicht om zomaar even te tillen. Ze zijn nu verdeeld rondom het veld.

• Het is top om te zien dat er ook in deze Coronatijd nog van alles wordt gedaan binnen de club.  Complimenten en dank aan alle vrijwilligers die zich hiervoor hebben ingezet.