• Vervoerschema

Op deze pagina staat gedurende het seizoen het vervoersschema (onderaan deze pagina).

Hoe vind ik als rijdende ouder mijn weg?
    Het adres van de accommodatie van de thuisvereniging is te vinden in de KNKV-app en via het Details knopje in het wedstrijdprogramma. Dat adres kan gebruikt worden in het navigatiesysteem. Degenen zonder navigatie volgen degenen met navigatie, en natuurlijk zorgt u dat u vooraf telefoonnummers heeft uitgewisseld voor als u elkaar kwijtraakt. En heeft u geen navigatie, net als bij SKF staat op de site van vrijwel elke vereniging wel een routebeschrijving naar hun accommodatie, die u van tevoren thuis kunt bekijken of snel nog op de PC in de kantine van SKF.

Zorgt u in ieder geval met de rijdende ouders bij een uitwedstrijd voor heldere onderlinge afspraken!

Let op: het aantal auto's is in principe voldoende voor het team plus coaches. Als u moet rijden, is er dus eigenlijk geen plaats om andere familieleden mee te nemen, tenzij in overleg met de trainers is vastgesteld dat er ruimte over is.

Dit schema wordt eenmalig gemaakt aan het begin van het seizoen. In geval van programmawijzigingen wijzigt de "rijbeurt" gewoon mee met de wedstrijd.