• We gaan weer trainen…. maar wel buiten! (update 5/1/'22)

4 jan 2022
  • Waarschijnlijk heb je het al gelezen: buitensportaccommodaties mogen vanaf aanstaande maandag 10 januari langer open voor jeugdsporters, tot 20:00. Dat betekent dat wij trainingen voor onze jeugdteams kunnen organiseren. Maar wel buiten.

We maken graag gebruik van die mogelijkheid. Experts en overheid zijn het er over eens dat sporten juist in de huidige tijd erg belangrijk is. Als sportvereniging leveren we daar graag onze bijdrage aan. Ook voor ons als vereniging is het fantastisch dat we weer iets kunnen. Daarom starten maandag voor alle jeugdteams (A t/m F en de Kangoeroes) de trainingen weer. We trainen buiten op het kunstgras. We hanteren dit tijdelijke trainingrooster (klik op deze link om te bekijken).

Buiten trainen in de winter is voor ons als korfballers wel even wennen. We helpen onze trainers om te zorgen voor oefenstof waarbij de spelers weinig stilstaan, zodat ze warm blijven. En bij (dreigende) vorst annuleren we de trainingen, omdat we dan niet op het kunstgras mogen. Super dat we weer iets mogen doen, laten we er met elkaar een succes van maken!