• Wie helpt bij het organiseren van een activiteit voor onze jeugd?

10 sep 2022
  • We hebben bij SKF al jarenlang een superleuk programma met activiteiten voor onze jeugd. Voor alle leeftijden, van de jongste Kangoeroes tot en met de pubers in de B.

Voorbeelden van “klassiekers” zijn de Vossenjocht, het paaseieren zoeken, lasergamen in de zaal en natuurlijk de Sleep-inn en het Jeugdkamp aan het eind van het seizoen.

We zoeken ouders van onze jeugdleden die het leuk vinden om met elkaar één van deze activiteiten te organiseren. Met een groepje van 2 of 3 ouders is het organiseren van een activiteit een leuke klus, en te overzien. Er zijn draaiboeken en voorbeelden beschikbaar. En natuurlijk ondersteuning vanuit de vereniging, om contacten te leggen met de kantine of anderen die nodig zijn.

Een leuke manier om je steentje aan SKF bij te dragen. Een aantal weken werk, daarna is het klaar. En het belangrijkste: je bezorgt onze jeugd er weer een fantastische ervaring mee!

Als je met een groepje een activiteit wilt oppakken, stuur dan even een berichtje aan Bob de Jong (bdejong11@hotmail.com).