• Wij staan bovenaan, ja wij staan bovenaan!

  18 okt 2019
 • Deze zaterdag stond er een spannende wedstrijd op het programma voor de C1. SKF op de 1e plaats en Dalto op de 2e plaats, met 2 punten verschil. Winnen wij, dan staan we met 4 punten verschil los, wint Dalto, dan staan we gelijk. Ondanks de spanning pakte iedereen direct de focus en gingen we ervoor.

  Aanval: Alana, Denise, Arjan en Rudger
  Verdediging: Daniëlle, Noëlle, Nathan Feenstra en Nathan de Boer
  Wissels: Elisa en Tom

  Beide teams begonnen gelijk sterk en Dalto opende de score, maar SKF volgde al snel. Tot de 2-2 liepen we gelijk op. Daarna had SKF een heel sterke fase, waarin we goede aanvallen hadden en de kansen goed afmaakte. Dit zorgde er voor dat we een paar punten voor stonden (2-5). Maar SKF was niet de enige die scoorde, want Dalto maakte voor de rust ook nog 2 doelpunten. SKF maakte nog één goal en hierdoor gingen we de rust in met 4-6 voor SKF.

  De 2e helft ging Dalto scherp van start en zette veel druk op SKF, maar de verdediging hield heel goed stand en zorgde ervoor dat Dalto niet aan het scoren toe kwam. SKF bleef wel zijn kansen erin gooien en daarmee konden we uitlopen tot een verschil van 4 doelpunten (6-10). Hierna stopte de kansen heel even bij SKF en pakte Dalto het weer op en kwamen ze erg dichtbij (9-10). Maar we schrokken niet, bleven geconcentreerd en zorgden ervoor dat Dalto ons niet kon inhalen of gelijk kon komen. Met nog 5 minuten op de klok, werd het wel een spannend einde. SKF trok gelukkig aan het langste eind en hebben nog hard gevochten. Zo hebben we gewonnen met 10-12!

  De winst was zeer verdiend, want SKF was de gehele wedstrijd toch net de betere. Het was een wedstrijd met volle concentratie en op de momenten dat het even spannend werd, hield SKF het hoofd koel. De missie is gelukt en we staan nu 4 punten los van de nummer 2!!

  Doelpuntenmakers: Daniëlle (4), Alana (3), Rudger (2), Noëlle (1), Arjan (1), Nathan Feenstra (1)

  Aanstaande zaterdag hebben we een thuis wedstrijd tegen DVO C1. Zij staan op de 4e plek, maar dit betekent niet dat het makkelijk zal worden. Super tof dat er ook zoveel publiek naar Driebergen was gekomen, dit heeft ook een handje geholpen! Daarom hopen we jullie zaterdag ook weer langs de kant te zien, om 10:00 uur.