• Zomersportweek 2022 bij SKF

14 jul 2022
  • Afgelopen week is voor de 3e maal de zomersportweek georganiseerd door Sportservice Veenendaal in samenwerking met de plaatselijke sportverenigingen. En voor de 2e achtereenvolgende keer werd deze gehouden op onze mooie accommodatie. De zomersportweek is een aantal jaren geleden ontstaan toen het bouwdorp niet door kon gaan door Corona en is daarna jaarlijks georganiseerd.

Tijdens deze editie van 4 dagen lang deden ruim 200 kinderen mee en konden ze kennismaken met de volgende sporten: voetbal, hiphop, judo, volleybal, hockey, floorball, tennis, tafeltennis, badminton, honkbal, kickboxen en natuurlijk ook korfbal. Onder prachtige en soms warme omstandigheden werd er fanatiek gesport.

We willen hierbij alle trainers bedanken die mee hebben geholpen om de korfbalsport te promoten. Hieronder nog wat sfeerbeelden bij het korfballen.